Geen les wegens symposium

  Thursday, October 27, 2016 by Sjaak Lammers | Leswijziging

Beste leerlingen,


Maandag 31 oktober vervallen de lessen wegens een symposium in de Mythe in Goes, dat door de muziekschool wordt georganiseerd. U bent hier ook van harte welkom. Voor meer info zie link:

http://www.zeeuwsemuziekschool.nl/activiteiten/agenda/symposium-waar-muziek-in-zit.htmlHartelijke groeten,


Sjaak Lammers

Stevie Wonder tribute

  Wednesday, October 26, 2016 by Sjaak Lammers | Uncategorized

Beste leerlingen,

Als je van de muziek van Stevie Wonder houdt; Ik speel aanstaande vrijdag met de fantastische zangeres Eva Awad en band in Panta Rhei in Vlissingen een Stevie Wonder tribute. We starten om 22:00 uur.

http://www.strandpaviljoenpantarhei.nl/playlist/detail/stevie-wonder-tribute-band

Groetjes Sjaak

Jam sessie Desafinado 6 november

  Tuesday, October 25, 2016 by Sjaak Lammers | sessies

Beste leerlingen,


Om een instrument te spelen is voorspelen voor publiek erg goed voor de ervaring en groei als muzikant. Ook het meespelen met anderen draagt daar toe bij. Een aantal keer per jaar organiseer ik bij caf├ę Desafinado een jam sessie, waarin je leert improviseren (een enkele bluestoonladder kan al voldoende zijn), opbouw van het "standard" reportoire van de ge├»mproviseerde muziek. Meestal open ik de avond met wat collega muzikanten die hun sporen in de (jazz) muziek al verdient hebben. Daarna is het open podium waarop iedereen mag meedoen. Ook niet muziekschool leerlingen. Als je iemand kent buiten de muziekschool is hij ook van harte welkom.

De eerste sessie zal vallen dit schooljaar op zondagmiddag 6 november van 14:00 uur tot 17:00 uur. Ik hoop jullie daar te zien.Hartelijke groeten,


Sjaak Lammers